Regulier Onderwijs

Studenten zijn klaar voor de technieken van morgen. ONE biedt studenten aantrekkelijk en uitdagend onderwijs op het gebied van de nieuwste technieken voor een duurzame samenleving.

In de installatiesector liggen op dit moment veel kansen. Duurzame technieken en energiebesparing zorgen voor nieuwe uitdagingen in het installatievak. Nieuwe technologieën leiden naar fijn wonen, schoon water, energieneutrale huizen.

ONE bereidt studenten voor op deze uitdagingen. In ONE werk je in het inspirerende Powerlab in teams aan realistische (onderzoeks-) opdrachten voor het bedrijfsleven. Hiermee kun je als student rekenen op de perfecte aansluiting tussen je studie en een baan in de installatiesector. Hierin werken de drie roc’s en de HAN intensief samen met IW-AR (InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland) en het bedrjfsleven.

>>Lees hier over de bedrijfsprojecten van de HAN studenten in het Powerlab

Zelf starten als ondernemer in de installatiebranche? Ook dat kan bij ONE! In het Powerlab is plaats voor starters om zich te huisvesten, waarbij zij gebruik kunnen maken van alle aanwezige kennis en faciliteiten. Zo stimuleert ONE zowel ondernemerschap als productontwikkeling!

Partners