ONE ONDERSTEUNT DUURZAME ENERGIE INITIATIEVEN 

DenkTank Diner Verduurzaming Gelderland

Hoe kunnen we verduurzaming in Gelderland versnellen met de regionale technische installateurs?

Technische Installatiebedrijven spelen een cruciale rol in het succes van de energietransitie. Door krachten te bundelen en kennis te delen over duurzame installatietechnieken kunnen we de overgang versoepelen en versnellen. Om op tafel te krijgen waar de knelpunten en kansen liggen organiseert ONE inspirerende DenktankDiners voor een aantal toonaangevende installatiebedrijven uit de regio en het onderwijs.

We moeten van het gas af en wel voor 2050 (#VanGasLos). De opdracht is duidelijk genoeg, maar de grote vraag blijf: Hoe gaan we dat realiseren? 32 Jaar lijkt lang, maar de klus is omvangrijk en gecompliceerd. Wat is er nodig om deze doelstelling te bereiken? Hoe zorgen we ervoor dat we de deadline halen?

Technische Installatiebedrijven spelen een cruciale rol in het succes van de energietransitie. Door krachten te bundelen en kennis te delen over duurzame installatietechnieken kunnen we de overgang versoepelen en versnellen. Om op tafel te krijgen waar de knelpunten en kansen liggen organiseert ONE o.a. inspirerende Denktank Diners installatiebedrijven uit de regio en het onderwijs met een centrale vraag, zoals:

"Hoe kunnen we verduurzaming in Gelderland versnellen met de regionale technische installateurs?"

Tijdens het Denktank Diner gaan de aanwezigen aan de hand van een aantal stellingen en vragen met elkaar in gesprek. Het brainstormdiner zorgt voor een ongedwongen en open sfeer, waarin de creativiteit vrij kan stromen. De organisatoren luisteren en begeleiden het proces. 
 
Met de uitkomsten van het DenkTank Diner gaan de branche en het onderwijs vervolgens aan de slag.

Partners