ONE ONDERSTEUNT DUURZAME ENERGIE INITIATIEVEN 

Speciale theatervoorstelling Nieuwe Vrienden

voor docenten én werkgevers in de installatietechniek en bouw

De voorstelling neemt de toeschouwers mee in de maatschappelijke, techno­logische en sociale uitdagingen in de installatietechniek en bouw.

Nieuwe Vrienden gaat over nieuwe samenwerkingspartners, over durven te innoveren, over het boeien en binden van een nieuwe generatie jonge vakmensen, geloof in eigen kunnen en uit de schaduw kruipen. Opdrachtgevers van nu en de toekomst komen aan het woord en bieden zicht op nieuwe kansen.

Nieuwe Vrienden vertelt het verhaal van Bram van Diest. Een hardwerkende ondernemer die al 40 jaar zijn installatie­bedrijf overeind probeert te houden. In de economisch weerbarstige tijd van nu wordt hij links ingehaald door innovatieve concepten. Rechts passeren nieuwe spelers in de branche, die grote projecten aanpakken. Voor Bram moet het roer om, maar op wie kan hij nog bouwen? En wie kan hij werkelijk vertrouwen?

De muziektheatervoorstelling staat voor inspiratie en energie, waarmee de branche in beweging kan komen. Na afloop van de voorstelling is er daarom tijd om Nieuwe Vrienden te maken, waarmee mogelijkheden en oplossingen besproken worden. Die leiden tot nieuwe inzichten en samenwerkingspotentie. 

De voorstelling is een initiatief van het Opleidingsfonds Technische Installatie Branches en werd mede mogelijk gemaakt door de projecten Oost Nederland Energiek en Tech4Food.


Partners