ONE IS OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN IN DE ENERGIESECTOR

StartupDelta Summit 2018 op IPKW succesvol

24 Mei 2018

Donderdag 19 april bezocht ONE het nationale congres ‘StartupDelta Summit 2018’ op IPKW. Ruim 2500 bezoekers kwamen deze dag bijeen om ideeën te delen en inspiratie op te doen. Prins Constantijn gaf het startschot voor dit ‘innovatiefestival’.

In de enorme fabriekshal werden meet-ups georganiseerd, vonden strategische werksessies en thema cafés plaats  en presenteerden start-ups en andere organisaties hun innovaties. De opening en sluiting vonden plaats in de evenementenhal KB op IPKW met staatssecretarissen Mona Keijzer en Raymond Knops.

Initiatieven

De StartupDelta Summit was ook een startmoment voor veel initiatieven. Bijvoorbeeld het pilotplan waarin wordt beschreven hoe talentvolle internationale studenten en afgestudeerden aan internationaliserende startups gekoppeld kunnen worden. Of de nauwe samenwerking tussen partijen omtrent de pijler ‘Talent, geïnitieerd door StartupDelta in Nederland. Daarnaast lanceerden Radboud UMC, Radboud University en de HAN de nieuwe pre-incubator 'Mercator Launch'.

Ook overheidsinstanties waren in groten getale aanwezig op de summit.

Er waren uiteindelijk meer dan 100 verschillende sessies tijdens de StartupDelta Summit 2018. Het programma was dus vol en divers, waardoor we helaas maar een klein deel hebben kunnen bijwonen. Wel hebben we geproefd van een Krekelburger en het vegetarische ijs van Professor Grunschnabbel met ongewone en kruidige smaken!

Benieuwd? Kijk dan hier naar het compilatiefilmpje van StartupDelta Summit 2018.


Partners