ONE IS OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN IN DE ENERGIESECTOR

Kennisdelingsbijeenkomst “Innoveren kun je leren”

18 Maart 2019

innoveren kun je leren - Otib & techniek Nederland

Op 14 mei 2019 vindt in Zwolle de jaarlijkse kennisbijeenkomst van OTIB / Techniek Nederland plaats voor de regio's Noord Nederland & Gelderland Overijssel met als thema "Innoveren kun je leren". Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn!
 

DATUM: 14 mei 2019

LOCATIE: Innovatiecentrum Technische Unie, Ravensburgstraat 2 in Zwolle

TIJD: 12:00 uur - 18:00 uur

PRIJS: Gratis


Een jaarlijks terugkerend initiatief met als doel onze (toekomstige) vakmensen goed voor te bereiden op de uitdagingen die voor ons liggen. De energietransitie, die duurzame oplossingen vraagt, de toenemende digitalisering en de snelle ontwikkelingen van nieuwe technieken vraagt nieuwe kennis en vaardigheden van onze branche. Hoe bereid je je (toekomstige) vakmensen voor op deze nieuwe ontwikkelingen? In de onderstaande uitnodiging lees je wat we bieden

Een informatief en inspirerend programma met boeiende sprekers en innovatieve bedrijven en waarbij we helder op een rij zetten wat jij nú als bedrijf kunt doen om ook in de toekomst succesvol te zijn. De bijeenkomst duurt van 12:00 - 18:00 uur en vindt op verschillende locaties in het land plaats. Voor de regio's Noord Nederland & Gelderland Overijssel is dit in Zwolle.

Voel jij je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (toekomstige) vakmensen binnen het bedrijf, dan mag je deze bijeenkomst niet missen. En wil je na deze bijeenkomst zelf een innovatieslag maken, dan kun je rekenen op een opleidingsvoucher (mits jouw bedrijf is aangesloten bij OTIB).

Schrijf je snel (kosteloos) in voor deze bijeenkomst. Let op: vol=vol! Aanmelden kan hier.


Partners