ONE IS OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN IN DE ENERGIESECTOR

Build Up Skills Seminar - 7 september 2017 in Powerlab

05 Juli 2017

Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving 

Het BUS seminar
Het BuildUpSkills-seminar beleeft dit jaar zijn zesde editie; dit keer in samenwerking met Oost Nederland Energie(k)-ONE. Inzet van het seminar is werkgevers en P&O-professionals kennis te laten maken met de eisen die de 21e eeuw stelt aan het nieuwe, op de duurzaamheid van de gebouwde omgeving gerichte, technische vakmanschap om sterk te kunnen staan naar de klantvraag van vandaag en morgen. In het seminar doet u kennis en inspiratie op om uw bedrijf een volgende impuls te geven naar toekomstbestendig vakmanschap.

Het programma
In het seminar staat het werken aan het nieuwe technische vakmanschap centraal. Presentaties van diverse start-ups zetten u aan het denken over de markt, uw bedrijf en uzelf. En verhalen van ervaren klanten maken u ervan bewust wat de klant van het nieuwe vakmanschap in de verduurzaamde gebouwde omgeving verwacht. Ook wisselt u met andere deelnemers en experts uw eigen ervaring en kennis uit. En ten slotte biedt het seminar u inzicht in de producten van BuildUpSkills die met inzet van vele partners gerealiseerd zijn: instrumenten die u direct kunt inzetten bij het tot stand brengen van het nieuwe technische vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving. Na afloop van het seminar gaat u dan ook niet alleen geïnspireerd terug naar uw bedrijf, maar bent u ook gemotiveerd op weg naar de toekomst!

Achtergrond BuildUpSkills
Om ervoor te zorgen dat Nederland aan de Europese normen van energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving kan voldoen, heeft de Europese Unie binnen het programma Intelligent Energy Europe (IEE) de subsidieregeling BuildUpSkills opengesteld. Hierop heeft een consortium van partijen uit de Nederlandse bouw- en installatiesector  - te weten OTIB (penvoerder), ISSO, SBRCURnet, Kenteq, Hibin en MBO-Diensten -  in 2011 BuildUpSkillsNL opgericht. BuildUpSkills heeft als doel de kennis en vaardigheden van technische vakmensen in de bouw- en installatiesector te verhogen (upskillen). Dit betreft vakmensen op MBO-niveau die direct betrokken zijn bij de energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving tussen nu en 2030. Om de gevraagde kwaliteit te kunnen leveren, ligt de focus hierbij op toekomstgericht vakmanschap en samenwerking.

Datum en locatie
Het seminar ’Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’ vindt in september plaats in het Powerlab van Oost Nederland Energie(k)-ONE, Westervoortsedijk 73 in Arnhem. Het seminar start om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Aanmelden
U bent van harte welkom om kosteloos aan het BuildUpSkills-seminar deel te nemen. Aanmelden kan hier.

Wij zien u graag in september!


Partners