ONE IS OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN IN DE ENERGIESECTOR

Volle ONE bus naar elektro-vakbeurs Collegetour in Hardenberg

08 december 2016

De ONE bus vol enthousiaste studenten en vakdocenten van 3 roc's vertrok op 29 november naar Hardenberg voor een College Tour bij de Elektro Vakbeurs. Het gezelschap bestond uit 13 studenten van roc Nijmegen, 21 studenten van Graafschap College en 14 studenten van Rijn IJssel, die werden begeleid door 6 docenten.

De bus was beschikbaar gesteld door Oost Nederland Energie(k) - ONE en de collegetour werd georganiseerd door OTIB, in samenwerking met de beursorganisatie en de samenwerkingspartners van het LoopbaanCentum. 

Mbo studenten elektrotechniek van 17 jaar en ouder kregen zo de kans de beurs te bezoeken, gerichte informatie te krijgen, nieuwe producten en ontwikkelingen in de branche te zien en contacten te leggen met geïnteresseerde bedrijven. 

Verschillende looproutes brachten de studenten langs de deelnemende standhouders. Onderweg moesten ze vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. De deskundige standbemanning was waar nodig behulpzaam zijn bij het beantwoorden van de vragen. Er werd fanatiek meegedaan, want de winnaar van de collegetour kon 3D brillen voor de hele klas winnen! 

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen het onderwijs en het delen van kennis met het werkveld.


Partners