ONE IS OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN IN DE ENERGIESECTOR

Creatieve Studenten van Rijn IJssel kleden PowerLab ONE aan

06 Oktober 2016

PowerLab

Aankleding PowerLab door Studenten Art & Design Rijn IJsselONE werkt momenteel hard aan de inrichting van het PowerLab op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Het PowerLab richt zich op innovatieve scholing voor de installatietechniek. Er is een ruimte van circa 320 m2 beschikbaar, waar in de loop van dit najaar de eerste apparatuur komt te staan 

Opdracht

Om passanten en bezoekers alvast een idee te geven van wat er staat te gebeuren in het PowerLab hebben studenten de ruimte aan de zichtkanten (2 x 12 meter breed) creatief ingericht. 

De studenten vonden het een leuke opdracht, die smaakt naar meer. Om de techniek en installaties in het PowerLab straks aantrekkelijk te presenteren, onderzoeken we nu de mogelijkheid om creatieve en technische leerlingen samen tot en inrichtingsplan te laten komen.

Aankleding PowerLab Aankleding PowerLabAankleding PowerLabAankleding PowerLab

ONE: samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

Oost Nederland Energie(k) (ONE): is een platform waarop onderwijs, bedrijfsleven en overheid samenwerken op het gebied van duurzame energievoorzieningen en opleidingen in de technische installatiebranche. Rijn IJssel is regievoerder en aanspreekpunt voor het programma.

 


Partners