ONE FACILITEERT BIJ ZIJ-INSTROOM VAN GEMOTIVEERDE VAKMENSEN IN DE TECHNISCHE INSTALLATIEBRANCHE

Zij-instroom

Leven Lang Leren Krediet beschikbaar

Vanaf 1 augustus 2017 gaat het leven-lang-lerenkrediet in. Dit is bedoeld voor iedereen tot 55 jaar oud die geen recht heeft op studiefinanciering.

>> Lees verder


Opleidingstraject zij-instromers bij IW-AR toe aan tweede ronde

OTIB, IW-AR, werkgeversservicepunt Gelderland Midden, werkgeversservicepunt achterhoek en de gemeente Zevenaar zijn vorig jaar december gestart met een opleidingsvoortraject bij IW-AR. Van de 10 kandidaten die zijn opgeleid zijn er in maart 2017 negen geplaatst bij werkgevers in de regio, 1 kandidaat heeft buiten de branche een baan gevonden. Dankzij dit succes hebben in het voorjaar van 2017 opnieuw vijf kandidaten een assessment gekregen om in te stromen in het opleidingstraject bij IW-AR. 

Ga voor meer informatie naar: steunpunt.otib.nl of neem contact op met:

Margreet van de Worp
(Senior) Arbeidsmarktcoach regio Stedendriehoek, Achterhoek, Food Valley, Midden-Gelderland, Nijmegen Metechnica B.V.
T: 06 – 29 50 12 72
@:margreet.van.de.worp@metechnica.nl


Contact

ONE is een publiek private samenwerking waarin de Technische Installatiebranche en het onderwijs gezamenlijk optrekken. Kennisdeling en innovatie leidt tot meer inzicht in de snelle ontwikkelingen in de Energiesector. Door het bieden van uitdagend en aantrekkelijk onderwijs in samenwerking met het bedrijfsleven zijn studenten en zittend personeel voorbereid op het kunnen toepassen van de nieuwste technieken voor een duurzame samenleving. 


Jacqueline Bijlsma
programmadirecteur ONE
06 20436408
j.bijlsma@oostnederlandenergiek.nl

Partners