ONE IS KANSEN EN UITDAGINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE EN ENERGIEBESPARING

WAT IS ONE?

In de veranderde wereld van vandaag liggen er veel technische kansen en uitdagingen voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het samenwerkingsverband ONE zorgt dat de installatietechnicus van de toekomst klaar is om deze uitdagingen aan te gaan.

Activiteiten

Optimaliseringsonderzoek V-learning

VCA Examen haalbaar maken voor mbo studenten
Het nieuwe VCA examen blijkt in de praktijk moeilijk haalbaar voor statushouders en taalarme studenten. ONE financiert op initiatief van InstallatieWerk in samenwerking met Unipartners Nijmegen een onderzoek naar v-learning, dat wellicht de slaagkans van mbo studenten voor het VCA examen kan vergroten. In het onderzoek worden landelijke trends meegenomen die positief van invloed kunnen zijn op het behalen van het vca examen.
> Lees meer

DenkTank Diner Verduurzaming Gelderland

Hoe kunnen we verduurzaming in Gelderland versnellen met de regionale technische installateurs?
Technische Installatiebedrijven spelen een cruciale rol in het succes van de energietransitie. Door krachten te bundelen en kennis te delen over duurzame installatietechnieken kunnen we de overgang versoepelen en versnellen. Om op tafel te krijgen waar de knelpunten en kansen liggen organiseerde ONE op maandag 22 januari 2018 een inspirerend DenktankDiner voor een aantal toonaangevende installatiebedrijven uit de regio en het onderwijs.
> Lees meer
activiteiten one

Partners