ONE STOPT PER 1 JUNI 2019

WAT IS ONE?

In de veranderde wereld van vandaag liggen er veel technische kansen en uitdagingen voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het publiek-private samenwerkingsverband ONE heeft van 2015 - 2019 verschillende initiatieven genomen en activiteiten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de installatietechnicus van de toekomst klaar is om deze uitdagingen aan te gaan. Dat heeft geresulteerd in:

  • mooie samenwerkingen in het Powerlab op IPKW tussen mbo-hbo studenten, werknemers én bedrijven op het gebied van duurzame technieken voor de bouw- en installatiebranche.
  • verdere professionalisering van docenten met duurzame masterclasses en excursies
  • het Kennisportaal Gelderland met duurzame opleidingen voor werkgevers en vakmensen in de bouw- en installatietechniek.
  • de ontwikkeling van drie prachtige leermodules over duurzame technieken: Warmtepompen, DC & Opslag & Energie Neutraal Bouwen.

Activiteiten

Excursie Ecowijk de Kiem

Geïntegreerde bouw van duurzame woningen.
Op maandagmiddag 7 januari 2019 organiseert DNA in de bouw/Kennisinstituut KERN een excursie in het kader van ONE.
> Lees meer

MASTERCLASS BIJ DKC TOTAALTECHNIEK IN WIJCHEN

TOEPASSING WARMTEPOMPSYSTEMEN
Op woensdag 27 februari 2019 organiseert ROC Nijmegen in het kader van ONE een masterclass over de toepassing van Warmtepompen bij DKC Totaaltechniek in Wijchen voor docenten & studenten KEI, Smart Building, Installatietechniek, Electrotechniek & Bouwkunde van ROC Nijmegen, IW-AR, Graafschap College en Rijn IJssel.
> Lees meer
activiteiten one

Partners