ONE faciliteert, om opleidingen in te richten op duurzame energietechnieken

Activiteiten one

Excursie Ecowijk de Kiem

Geïntegreerde bouw van duurzame woningen.
Op maandagmiddag 7 januari 2019 organiseert DNA in de bouw/Kennisinstituut KERN een excursie in het kader van ONE.
> Lees meer

MASTERCLASS BIJ DKC TOTAALTECHNIEK IN WIJCHEN

TOEPASSING WARMTEPOMPSYSTEMEN
Op woensdag 27 februari 2019 organiseert ROC Nijmegen in het kader van ONE een masterclass over de toepassing van Warmtepompen bij DKC Totaaltechniek in Wijchen voor docenten & studenten KEI, Smart Building, Installatietechniek, Electrotechniek & Bouwkunde van ROC Nijmegen, IW-AR, Graafschap College en Rijn IJssel.
> Lees meer

Optimaliseringsonderzoek V-learning

VCA Examen haalbaar maken voor mbo studenten
Het nieuwe VCA examen blijkt in de praktijk moeilijk haalbaar voor statushouders en taalarme studenten. ONE financiert op initiatief van InstallatieWerk in samenwerking met Unipartners Nijmegen een onderzoek naar v-learning, dat wellicht de slaagkans van mbo studenten voor het VCA examen kan vergroten. In het onderzoek worden landelijke trends meegenomen die positief van invloed kunnen zijn op het behalen van het vca examen.
> Lees meer

DenkTank Diner Verduurzaming Gelderland

Hoe kunnen we verduurzaming in Gelderland versnellen met de regionale technische installateurs?
Technische Installatiebedrijven spelen een cruciale rol in het succes van de energietransitie. Door krachten te bundelen en kennis te delen over duurzame installatietechnieken kunnen we de overgang versoepelen en versnellen. Om op tafel te krijgen waar de knelpunten en kansen liggen organiseerde ONE op maandag 22 januari 2018 een inspirerend DenktankDiner voor een aantal toonaangevende installatiebedrijven uit de regio en het onderwijs.
> Lees meer

Masterclasses & Excursies

De ONE Masterclasses en Excursies zijn er op gericht om docenten, studenten en werknemers in de TI-branche mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie technieken. Wilt u hier aan deelnemen? Neem dan contact op of schrijf u alvast in via de link.
> Lees meer

Speciale theatervoorstelling Nieuwe Vrienden

voor docenten én werkgevers in de installatietechniek en bouw
RxH sector Techniek organiseerde samen met OTIB op 3 november 2016 een speciale theatervoorstelling van de succesvolle productie Nieuwe Vrienden voor docenten en werkgevers/praktijkopleiders.
> Lees meer

Partners