ONE IS KANSEN EN UITDAGINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE EN ENERGIEBESPARING

WAT IS ONE?

In de veranderde wereld van vandaag liggen er veel technische kansen en uitdagingen voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het samenwerkingsverband ONE zorgt dat de installatietechnicus van de toekomst klaar is om deze uitdagingen aan te gaan.

Activiteiten

MKB Energy CheckUp

de online energiescan
Met MKB Energy CheckUp kunnen kleine en middelgrote ondernemingen besparingen op hun energierekening realiseren. Eenvoudig, door het invullen van een online scan. MKB Energy CheckUp heeft betrekking op kantoorpanden in het midden- en kleinbedrijf én op bedrijfspanden in de horeca, dienstverlening, food, non-food en retail.
> Lees meer

Het Solly Systeem: De leukste manier om Natuur en Techniek te leren!

Teun van Roessel, ondernemer uit het Powerlab
In het PowerLab zitten verschillende ondernemers die graag van elkaar leren en elkaar versterken. Teun van Roessel is ondernemer in het Powerlab, die streeft naar een duurzame toekomst. Daarbij concentreert hij zich vooral op kinderen, die nog open staan voor verandering. Voor hen ontwikkelde hij in zijn ontwerpstudio het Solly Systeem, een educatief pakket over groene energie.
> Lees meer
activiteiten one

Agenda

03 November 2016
Theatervoorstelling Nieuwe Vrienden
Speciaal voor mbo docenten én werkgevers in de installatietechniek en bouw organiseert RxH1 sector Techniek samen met OTIB een speciale theatervoorstelling van Nieuwe Vrienden.
> lees meer
29 November 2016
College Tour voor leerlingen Elektrotechniek
OTIB organiseert een College Tour voor studenten Elektrotechniek tijdens de Elektro Vakbeurs in Hardenberg op dinsdag 29 november aanstaande. De College Tour biedt leerlingen de mogelijkheid om deze beurs georganiseerd te bezoeken. ONE draagt bij met een speciaal arrangement!
> lees meer
Agenda 2016

Partners