ONE IS KANSEN EN UITDAGINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE EN ENERGIEBESPARING

WAT IS ONE?

In de veranderde wereld van vandaag liggen er veel technische kansen en uitdagingen voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het samenwerkingsverband ONE zorgt dat de installatietechnicus van de toekomst klaar is om deze uitdagingen aan te gaan.

Activiteiten

Professionaliseringsagenda Kennisportaal/ONE

De professionaliseringsagenda is er op gericht de opleidingen installatie- en elektrotechniek van de roc’s Graafschap College, ROC Nijmegen en Rijn IJssel in te richten op duurzame energie technieken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder: Assessorentraining, Masterclasses, Excursies en een Kijkje in elkaars keuken.
> Lees meer

Speciale theatervoorstelling Nieuwe Vrienden

voor docenten én werkgevers in de installatietechniek en bouw
RxH sector Techniek organiseerde samen met OTIB op 3 november 2016 een speciale theatervoorstelling van de succesvolle productie Nieuwe Vrienden voor docenten en werkgevers/praktijkopleiders.
> Lees meer
activiteiten one

Agenda

22 Maart 2017
Masterclass Warmte Koude Opslag door Kropman Installatietechniek
De duurzame techniek WKO wordt al 20 jaar toegepast en groeit de laatste jaren exponentieel. Het is zaak de kennis over warmte koude opslag in hetzelfde tempo te laten toenemen! Op woensdag 22 maart organiseert ONE daarom i.s.m. Kropman een Masterclass Warmte Koude Opslag (WKO) in het Technovium in Nijmegen.
> lees meer
19 April 2017
Een Kijkje in de keuken van het Graafschap College - professionalisering
Alle docenten installatie en elektrotechniek van Graafschap College, ROC Nijmegen en Rijn IJssel zijn uitgenodigd om bij elkaar in de keuken te kijken. Dit keer opent het Graafschap College haar deuren. In het kader van de professionalisering worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder: Assessorentraining, Masterclasses, Excursies en een Kijkje in elkaars keuken.
> lees meer
Agenda 2017

Partners