ONE IS KANSEN EN UITDAGINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE EN ENERGIEBESPARING

WAT IS ONE?

In de veranderde wereld van vandaag liggen er veel technische kansen en uitdagingen voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het samenwerkingsverband ONE zorgt dat de installatietechnicus van de toekomst klaar is om deze uitdagingen aan te gaan.

Activiteiten

Professionaliseringsagenda Kennisportaal/ONE

De professionaliseringsagenda is er op gericht de opleidingen installatie- en elektrotechniek van de roc’s Graafschap College, ROC Nijmegen en Rijn IJssel in te richten op duurzame energie technieken. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder: Assessorentraining, Masterclasses, Excursies en een Kijkje in elkaars keuken.
> Lees meer

Speciale theatervoorstelling Nieuwe Vrienden

voor docenten én werkgevers in de installatietechniek en bouw
RxH sector Techniek organiseerde samen met OTIB op 3 november 2016 een speciale theatervoorstelling van de succesvolle productie Nieuwe Vrienden voor docenten en werkgevers/praktijkopleiders.
> Lees meer
activiteiten one

Agenda

10 Mei 2017
Masterclass Zonnepanelen BDA
BDA Dak- en Gevelopleidingen is een gerenommeerd opleidingsinstituut in de bouwwereld op het gebied van daken, gevels en zonne-energie. BDA heeft een brede expertise op het gebied van daken en gevels, waaronder het ontwerp, de uitvoering, het onderhoud en het beheer. Verder hebben zij de kennis over de toepassing van duurzame technieken op deze gebouwdelen, met specialisaties naar groene daken en zonne-energiesystemen.
> lees meer
24 Mei 2017
Werkconferentie BuildUpSkillsNL 2017 in PowerLab
Op woensdag 24 mei organiseert BuildUpSkillsNL in samenwerking met Oost Nederland Energiek de 6e BuildUpSkills werkconferentie. Zet deze datum alvast in uw agenda!
> lees meer
Agenda 2017

Partners